tag:blogger.com,1999:blog-2538181673069315666.post1967025486612473965..comments2023-10-29T13:59:07.615+01:00Comments on Nathalie's Foodblog: AardbeienkwarktaartNathaliehttp://www.blogger.com/profile/04011399166258471136noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-2538181673069315666.post-35652649309575320822021-07-02T14:20:56.722+02:002021-07-02T14:20:56.722+02:00Het is de lekkerste kwarktaart ooit gegeten!De bod...Het is de lekkerste kwarktaart ooit gegeten!De bodem was gedeeltelijk losse kruimels,iets te weinig boter dus. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03428398299378617130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2538181673069315666.post-6138583480549733012018-09-23T10:23:07.005+02:002018-09-23T10:23:07.005+02:00Ik heb deze taart gemaakt. Het was een groot succe...Ik heb deze taart gemaakt. Het was een groot succes! Ik heb voor de bodem vestigen en de helft digestive gebruikt. Voor de vulling aarbeien én frambozen. Omdat de vruchten met de basterdsuiker behoorlijk nat waren heb ik ze uit laten lekken. I.pv. aarbeienjam heb ik frambozenjam genomen. Mmmmmmm, iedereen vond hem heerlijk! 😃Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07520221702326236307noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2538181673069315666.post-44925647203806892662015-03-25T14:43:55.655+01:002015-03-25T14:43:55.655+01:00Hallo Mieke, ik ga uit van gelatine blaadjes die j...Hallo Mieke, ik ga uit van gelatine blaadjes die je gewoon in de supermarkt kunt kopen (van Dr. Oetker). 8 blaadjes bladgelatine wegen ongeveer 13 (of 14) gram. Nathaliehttps://www.blogger.com/profile/03279811004542133138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2538181673069315666.post-90464788387872755412015-03-19T19:21:36.593+01:002015-03-19T19:21:36.593+01:00je vertelt 8 blaadjes gelatine maar van hoeveel gr...je vertelt 8 blaadjes gelatine maar van hoeveel gram zijn deze dan?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09942791167870052007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2538181673069315666.post-79594613492327307642014-07-25T12:28:35.414+02:002014-07-25T12:28:35.414+02:00Nog een kleine aanvulling: gelatine moet je NOOIT ...Nog een kleine aanvulling: gelatine moet je NOOIT laten koken. Als je dat doet, dan stijft het niet goed op. Dus het zou kunnen dat dit bij Liselotte gebeurd is (bijvoorbeeld omdat de pan op het vuur is blijven staan). Nathaliehttps://www.blogger.com/profile/03279811004542133138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2538181673069315666.post-64033174641467781412013-04-09T15:50:38.249+02:002013-04-09T15:50:38.249+02:00ik heb hem ook gemaakt en zelfs nog wat aardbeiens...ik heb hem ook gemaakt en zelfs nog wat aardbeiensiroop toegevoegd aan de citroen en hij smaakte heerlijk! Ook was hij goed stevig geworden.....Ik ga hem zeker vaker maken!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00403230510913217927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2538181673069315666.post-67211939283837262902010-09-20T08:24:04.249+02:002010-09-20T08:24:04.249+02:00@Liselotte: deze taart heb ik al meerdere keren ge...@Liselotte: deze taart heb ik al meerdere keren gemaakt, dus de verhoudingen kloppen wel. <br />Alle ingrediënten die ik voor de vulling gebruik, hou ik goed gekoeld. Het is ook belangrijk dat je de slagroom goed stijf klopt. <br /><br />O ja, ik weet niet of je verse of diepvriesaardbeien hebt gemaakt. Als je diepvriesaardbeien gebruikt, dan moet je die héél goed laten uitlekken voor je ze Nathaliehttps://www.blogger.com/profile/03279811004542133138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2538181673069315666.post-90667958174624537312010-09-19T21:06:09.124+02:002010-09-19T21:06:09.124+02:00Tja, het ziet er echt heerlijk uit! Maar na alles ...Tja, het ziet er echt heerlijk uit! Maar na alles stap voor stap exact volgens her recept te maken, kwam er geen kwarktaart tevoorschijn uit de koelkast. We kregen kwarkprut...op de een of andere manier zijn óf de verhoudingen niet juist, óf is onze koelkast op een totaal andere temperatuur, óf mijn interpretatie van 'minstens 2 uur' is anders dan die van jou. Vind het wel jammer, de fotoLiselottehttps://www.blogger.com/profile/06697610049454557995noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2538181673069315666.post-64561324829884865812010-04-25T21:06:21.479+02:002010-04-25T21:06:21.479+02:00Zo had ik van het weekend maar weer eens een kerse...Zo had ik van het weekend maar weer eens een kersenmonchou gemaakt. Ook zo vreselijk lekker en zo klaar! Wel de helft bastonje en de andere helft digestive koekjes! De bodem vonden de mannen ook zo lekker ;-)<br />Heb overigens hetzelfde als jij met aardbeienkwarktaart. Uit een pakje is ie niet te pruimen! En iedereen maar zeggen dat ie zo lekker is. Die hebben nooit een zelfgemaakte geproefd Unknownhttps://www.blogger.com/profile/06426279250637147567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2538181673069315666.post-35176329505694030152010-04-22T14:12:08.526+02:002010-04-22T14:12:08.526+02:00Het water loopt me in de mond. Klinkt verrukkelijk...Het water loopt me in de mond. Klinkt verrukkelijk!naaienenzohttps://www.blogger.com/profile/07460638079036386005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2538181673069315666.post-37732500006880983852010-04-22T13:38:03.219+02:002010-04-22T13:38:03.219+02:00Ziet er heerlijk uit, ga ik ook eens proberen!Ziet er heerlijk uit, ga ik ook eens proberen!Martihttps://www.blogger.com/profile/11326604642802328481noreply@blogger.com