Welkom op mijn foodblog!

Hier hou ik (Nathalie) vanaf eind december 2008 mijn succesrecepten (en m'n mindere pogingen) bij ter lering ende vermaak! Ik ben mama van Gaia en Isis (geboren in 2005). Kokkerellen (en bakken, enz.) is een hobby van mij. Nieuwe recepten uitproberen, maar ook het genieten van oude succesnummers. Het maken vind ik leuk, zeker als m'n dochters mee helpen, maar het opeten is natuurlijk het leukste!
Van 2011 tot 2018 had ik mijn eigen bedrijf. En ging dat voor. Je kunt niet alles ;-). Tegenwoordig heb ik gezellig weer collega's. Ik werk met veel plezier bij Centraal Beheer.
Veel leesplezier hier!

dinsdag 28 april 2009

Yoghurt-kruiden-knoflooksaus

Dit sausje is de perfecte combinatie bij de gevulde courgettes. Maar er zijn natuurlijk tig andere dingen waar het lekker bij kan. Van een gehaktballetje, tot een karbonade of een BBQ. Laat je fantasie maar de vrije loop ;-). Het is supermakkelijk te maken.

















Ingrediënten:
125 ml volle yoghurt
1 tl gedroogde provençaalse kruiden
1 teentje knoflook (geraspt of heel fijn gesneden)
(versgemalen) zout en peper

Meng alles door elkaar en breng op smaak met de zout en peper. Zet het een tijdje (afgedekt) in de koelkast zodat het op smaak kan komen.

Simpeler kan niet toch? Geniet er van!
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten