Terwijl ik dit typ bedenk ik me dat ik geen foto's van het eindresultaat heb, maar ja.
Ingredienten carpacciowrap:
Tortilla (wrap), carpaccio, pest, pijnboompitten (de volgende keer mogen er iets meer tussen dan ik nu had), rucola en stukjes oude kaas (bijv. Old Amsterdam)

Ingrediënten gerookte zalm wrap:
Tortilla (wrap), roomkaas, gerookte zalm, versgesneden dille (ik ben daar iets te enthousiast mee geweest, maar het was nog steeds lekker)

Ingrediënten kipfiletwrap:
Tortilla (wrap), kruidenkaas, kipfilet, rucola (de volgende keer doe ik nog een beetje versgemalen peper er over)

Leg/smeer de ingrediënten op de wrap. Rol het strak op en doe dit in vershoudfolie. Leg de rollen een paar uur (of een dag...) in de koelkast. Hierdoor stijft het op.

Haal de folie er, na het opstijven, af. Steek prikkertjes in de rol en snij dan in dikke plakken (bij voorkeur stukken die je in 1 of 2 happen op kunt eten). Leg ze op een bord en presto!
Eet smakelijk :-)
Hoi, hoi,
BeantwoordenVerwijderenIk heb een paar van je recepten 'gepikt' voor de verjaardag van Anton afgelopen vrijdag en het was een groot succes. Zaterdag was mijn moeder jarig en toen vroeg ze of ik nog wat wilde maken en ook hier waren de bordjes zo leeg!!
Simone
(mama van Hannah en Eva/meerlingenforum)
Fijn dat het zo'n succes was!
BeantwoordenVerwijderen