Welkom op mijn foodblog!

Hier hou ik (Nathalie) vanaf eind december 2008 mijn succesrecepten (en m'n mindere pogingen) bij ter lering ende vermaak! Ik ben getrouwd met Arjan en mama van Gaia en Isis (geboren in 2005). Kokkerellen (en bakken, enz.) is een hobby van mij. Nieuwe recepten uitproberen, maar ook het genieten van oude succesnummers. Het maken vind ik leuk, zeker als m'n dochters mee helpen, maar het opeten is natuurlijk het leukste!
Sinds de start van mijn eigen bedrijf (2011) heb ik helaas niet zoveel tijd meer om nieuwe recepten toe te voegen, maar af en toe komt er nog wel iets nieuws voorbij. Veel leesplezier hier!

zaterdag 17 april 2010

Sorry!

Het spijt me dat het al een tijdje stil hier is geweest. In de keuken heb ik niet stilgezeten, maar het ontbrak me regelmatig aan de tijd om even rustig te gaan zitten om de creaties op m'n blog te zetten. En toen gebeurde afgelopen maandag een 'kleine ramp'.... m'n laptop begaf het opeens! En niet een klein beetje, nee, de harde schijf is onherstelbaar kapot. Jikes!!! Dat zijn dingen die je niet wilt meemaken.

Normaal gesproken was ik altijd heel consequent in het maken van backups. Maar op de één of andere manier was daar de klad in gekomen en opeens kwam ik er dus achter dat de laatste backup al meer dan 9 maanden oud was. Aaaaarrrrrgggghhhhh! Nou ja, een kleine nachtmerrie dus. Helaas is de harde schijf zo stuk dat er niets meer af te halen is. Nu had ik wel eens gehoord van gespecialiseerde bedrijven die dit kunnen oplossen, maar ondertussen weet ik ook al dat dit erg kostbaar is. Met andere woorden: ik zal er mee moeten leven dat m'n nog niet gemaakte (of nog niet geblogde) recepten weg zijn, dat de foto's allemaal weg zijn (op degenen die ik op m'n verschillende blogs geplaatst heb na) en dat al m'n gewone documenten (en m'n ebooks) ook weg zijn.

Gelukkig zijn de al wel geblogde dingen er nog en (....tromgeroffel....) had ik m'n laatste foto's van nieuwe probeersels nog niet op de laptop gezet! Komende week zal ik dus eindelijk weer een paar recepten plaatsen, want m'n laptop doet het - dankzij een nieuwe harde schijf en Arjan's hulp - weer. Dit weekend installeren we ook een NAS (heel simpel gezegd: een soort server waarop ik draadloos, automatisch, backup's kan maken), zodat we deze ellende niet zomaar meer mee kunnen maken.

En ik zal proberen weer wat vaker tijd te maken om toch m'n probeersels met jullie te delen :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten