Welkom op mijn foodblog!

Hier hou ik (Nathalie) vanaf eind december 2008 mijn succesrecepten (en m'n mindere pogingen) bij ter lering ende vermaak! Ik ben getrouwd met Arjan en mama van Gaia en Isis (geboren in 2005). Kokkerellen (en bakken, enz.) is een hobby van mij. Nieuwe recepten uitproberen, maar ook het genieten van oude succesnummers. Het maken vind ik leuk, zeker als m'n dochters mee helpen, maar het opeten is natuurlijk het leukste!
Sinds de start van mijn eigen bedrijf (2011) heb ik helaas niet zoveel tijd meer om nieuwe recepten toe te voegen, maar af en toe komt er nog wel iets nieuws voorbij. Veel leesplezier hier!

maandag 15 november 2010

Beetje stil hier... en wat 'vingeroefeningen'

De laatste tijd is het hier een beetje stil. Maar dat betekent niet dat ik niets doe momenteel! Steeds vaker kreeg ik namelijk vragen of ik misschien ook taarten voor anderen zou willen maken. Tot nu toe heb ik de boot een beetje afgehouden, maar vanaf nu niet meer. Ik ben namelijk serieus aan het kijken of ik m'n eigen taartenwinkel ga beginnen. Dus ik ben hard aan het nadenken over wat ik wèl en wat ik niet wil maken, hoe dat allemaal geregeld moet worden, enz.

En natuurlijk houdt dat ook in dat ik veel aan het testen ben op dit moment! M'n assortiment moet natuurlijk niet te beperkt zijn ;-). Zo hebben de meiden geholpen om een pompoen met muisjes te maken:

Heb ik pistache-cupcakes gemaakt (aanrader!):

En heb ik van mini cupcakes een cakejes bloemstuk gemaakt:


Vervelen doe ik me dus niet. Maar ik zal proberen ook weer wat vaker hier op m'n blog te zetten. Inclusief recepten ;-). En natuurlijk zal ik het ook melden als ik definitief besluit om m'n bedrijf te starten!
Posted by Picasa

5 opmerkingen:

 1. Meis...wat ontzettend leuk.
  Wat je ook besluit...
  Ik wens je alle geluk met de taartenshop
  Lekker hoor...
  Vind het erg goed van je dat je er over denkt al
  Toppie...
  Groetjes..
  Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee Nathalie. Wij hebben hier in het dorp ook zo'n taartenwinkel. Hun linkje vindt je op mijn blog. Misschien kun je daar wat ideeën bekijken. Succes er mee hoor heel leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar ben je dus zo mee bezig! ;-)
  Ben benieuwd hoe / wat je gaat doen.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh wat leuk! Zeker doen zo'n taartenwinkeltje, zet dan ook nog een paar tafeltjes en bied mensen een lekker koffietje aan en ik ben zeker dat het aanslaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor de enthousiaste reacties!
  @Fem: ik ga het vanuit onze eigen woning opzetten, dus eerst zonder aparte bedrijfslocatie. Maar als mensen langskomen om iets te bestellen of op te halen dan kunnen ze altijd een bakkie krijgen hoor ;-)
  En wie weet wat ik in de toekomst nog ga doen!

  BeantwoordenVerwijderen