Welkom op mijn foodblog!

Hier hou ik (Nathalie) vanaf eind december 2008 mijn succesrecepten (en m'n mindere pogingen) bij ter lering ende vermaak! Ik ben getrouwd met Arjan en mama van Gaia en Isis (geboren in 2005). Kokkerellen (en bakken, enz.) is een hobby van mij. Nieuwe recepten uitproberen, maar ook het genieten van oude succesnummers. Het maken vind ik leuk, zeker als m'n dochters mee helpen, maar het opeten is natuurlijk het leukste!
Sinds de start van mijn eigen bedrijf (2011) heb ik helaas niet zoveel tijd meer om nieuwe recepten toe te voegen, maar af en toe komt er nog wel iets nieuws voorbij. Veel leesplezier hier!

woensdag 27 april 2011

Lente-carpaccio


Carpaccio is één van de favoriete (voor)gerechten van Arjan. Met feestdagen vind ik het dan ook leuk om daar iets mee te doen. Dit gerecht zag er zó gezellig uit (en lekker!) dat ik het dus wel 'moest' maken ;-)

Ingrediënten (2 personen):
1 pakje carpaccio uit de supermarkt (of gewoon carpaccio)
1 scharrelei, net aan hard gekookt
1 lenteuitje (of bosuitje), in dunne ringetjes
1 takje basilicum, blaadjes losgehaald
versgemalen peper
als je gewoon carpaccio gebruikt, extra nodig: dressing, snippers oude kaas, pijnboompitten

Verdeel de carpaccio op een schaal of bord.
Bestrooi met de lenteui, garneer met de eieren, besprenkel met de (bijgeleverde) dressing. Garneer met de kaassnippers, pijnboompitten, blaadjes basilicum en een beetje (versgemalen) peper.
Klaar! Eet smakelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten