Ingrediënten: Prosciutto, balsamico, olijfolie, crème fraiche, basilicum, meloen en wat versgemalen peper.
Frommel de Prosciutto in het glaasje. Druppel daar wat door elkaar geklopte balsamico en olijfolie overheen, een lepeltje crème fraiche er op, wat reepjes basilicum er op, bolletje meloen en uiteindelijk wat versgemalen zwarte peper.
Het was erg lekker, maar één tip: snij de prosciutto in reepjes en de meloen ook in kleine stukjes. Dat eet een heel stuk makkelijker (want het gaat écht niet in één keer in je mond!).
Ingrediënten: wildfond, water, wat kruiden (ik heb een klein snufje zout gebruikt en wat fijngesneden bieslook in het glaasje gedaan vóór ik de bouillon er op deed).
De andere gerechten spreken eigenlijk voor zich, op de wildsaus na. Voor de saus heb ik eerst de medaillons gebakken en daarna in aluminiumfolie ingepakt. Het vet uit de pan gieten (niet wrijven of zo!). Zet de pan weer op het vuur. Doe er wat wildfond in, goed roeren zodat de 'aanbaksels' van het vlees loskomen. Giet er wat room bij en roer nog even goed door. Heerlijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten