Welkom op mijn foodblog!

Hier hou ik (Nathalie) vanaf eind december 2008 mijn succesrecepten (en m'n mindere pogingen) bij ter lering ende vermaak! Ik ben getrouwd met Arjan en mama van Gaia en Isis (geboren in 2005). Kokkerellen (en bakken, enz.) is een hobby van mij. Nieuwe recepten uitproberen, maar ook het genieten van oude succesnummers. Het maken vind ik leuk, zeker als m'n dochters mee helpen, maar het opeten is natuurlijk het leukste!
Sinds de start van mijn eigen bedrijf (2011) heb ik helaas niet zoveel tijd meer om nieuwe recepten toe te voegen, maar af en toe komt er nog wel iets nieuws voorbij. Veel leesplezier hier!

donderdag 10 februari 2011

My Blog has Attitude Blog Award

Wat had ik een leuke verrassing in m'n mailbox van de week! Van Jeanne kreeg ik de "My Blog has Attitude Blog Award" omdat "je heel duidelijk beschrijft hoe je een gerecht maakt. En daarbij de nodige foto`s neerzet om alles duidelijk te maken. " aldus Jeanne. Dank je wel!

Jeanne heeft een mooie blog over scrappen en zo. Scrappen vind ik leuk om te zien, maar is eerlijk gezegd helemaal niets voor mij. Maar voor wie er wel van houdt: de blog van Jeanne is echt een aanrader! (klik HIER om 'm te bekijken).

Volgens de 'voorwaarden' moet ik 3 redenen noemen waarom ik vind dat ik deze award verdien. Hmm... nu ben ik niet zo goed in 'opscheppen', maar ik zal m'n best doen ;-)
1. Ik ben gek op koken en bakken.
2. Ik vind het leuk om mijn ervaringen op dat vlak te delen.
3. Ik vind het een leuke uitdaging om daar ook nog duidelijke (& mooie) foto's van te maken, zodat mijn uitleg nog duidelijker is.

Vervolgens mocht ik deze Award aan 3 andere bloggers doorgeven. Mijn nominaties zijn:
* Effie maakt
* Gewoon lekker gewoon
* Bloem blogt

Drie heel verschillende blogs van 3 heel verschillende dames. Effie vind ik heel origineel. Ze weet uit 'niets' leuke dingen te maken. Consuminderen (met een hoofdletter) dus! Ze omschrijft de dingen zo, dat zelfs ik het snap (en ik ben handwerktechnisch niet zo handig...).
Gewoon lekker gewoon is een leuke blog met recepten. Gerry heeft een hele leuke schrijfstijl. Erg leuk om te lezen.
Last but not least: Bloem. Ze blogt over van alles. De ene keer een recept, de andere keer over haar kinderen, dan weer over iets wat ze zelf gemaakt heeft (op handwerkgebied). Vaak ook met mooie/leuke/gezellige foto's.

Neem dus gerust eens een kijkje op de blogs van Jeanne, Effie, Gerry en Bloem!

2 opmerkingen:

 1. Hi Nathalie
  Je verdient de award zeker.
  Fijn dat je het leuk vind
  En prachtig bericht dat je je Taarten winkeltje door laat gaan
  Toppie en veel succes ermee.
  Groetjes
  Fijn weekend
  Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen