Welkom op mijn foodblog!

Hier hou ik (Nathalie) vanaf eind december 2008 mijn succesrecepten (en m'n mindere pogingen) bij ter lering ende vermaak! Ik ben getrouwd met Arjan en mama van Gaia en Isis (geboren in 2005). Kokkerellen (en bakken, enz.) is een hobby van mij. Nieuwe recepten uitproberen, maar ook het genieten van oude succesnummers. Het maken vind ik leuk, zeker als m'n dochters mee helpen, maar het opeten is natuurlijk het leukste!
Sinds de start van mijn eigen bedrijf (2011) heb ik helaas niet zoveel tijd meer om nieuwe recepten toe te voegen, maar af en toe komt er nog wel iets nieuws voorbij. Veel leesplezier hier!

maandag 14 maart 2011

Met trots stel ik aan u voor: Custom Cake!

De afgelopen tijd is het nogal stil geweest hier. We hebben genoten van een week wintersport (voor het eerst!), maar vooral ben ik achter de schermen druk geweest met het opzetten van m'n eigen bedrijf. Vorige week heb ik mij onder de naam Custom Cake ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en morgen ga ik officieel van start (symbolisch heb ik m'n moeders verjaardag als startdatum gekozen... wel passend, want m'n liefde voor koken en vooral bakken komt bij haar vandaan!).

De komende tijd zal ik dus niet veel te vinden zijn hier, want ik ben druk bezig met het bouwen van een website, m'n inventaris opbouwen en klanten gaan werven! Natuurlijk tussendoor ook nog de duizend-en-één dingen waar je als startende ondernemer mee te maken gaat krijgen, dus ik verveel me niet ;-). Druk, spannend, maar vooral toch ook heel erg leuk. Heerlijk om weer eens iets helemaal voor mezelf te doen.

Door m'n gekozen concept zal ik er niet echt heel rijk van worden. Maar dat hoeft ook niet. Het belangrijkst vind ik nu dat ik er lol in heb, dat ik weer iets voor mezelf heb én dat ik op deze manier iets speciaals voor anderen (financieel) bereikbaar kan maken.

M'n visitekaartjes heb ik al ontworpen en besteld (en ze komen deze week al). Op de achterkant staat deze foto:
De foto heb ik zelf gemaakt. Al een tijdje geleden. Het bewerkings-idee kwam van Arjan. Een geweldig idee! De bloemen op de foto heb ik zelf gespoten met icing (voor de geïnteresseerden: buttercream-icing op basis van Crisco). De rozen lijken net echt. Daarom heb ik bewust geen roos als 'centrum' gekozen ;-).

Nu zal ik snel weer eens een recept hier gaan plaatsen. Ook al een idee van Arjan. Slimme jongen, die Arjan ;-)

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Nathalie
  Ik wens je alle succes toe je taartenshop.
  Toppie....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd!
  Ik hoop ik binnenkort bij jouw webwinkel het lekkere taartje kan kopen!
  Veel succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gefeliciteerd! Wat een mooie bloem heb je gemaakt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond het al zo stil. Heel goed al die acties, ooit volg ik misschien je voorbeeld. Ik ben meer van het dromen ipv doen. Gr. Gerry

  BeantwoordenVerwijderen