Welkom op mijn foodblog!

Hier hou ik (Nathalie) vanaf eind december 2008 mijn succesrecepten (en m'n mindere pogingen) bij ter lering ende vermaak! Ik ben getrouwd met Arjan en mama van Gaia en Isis (geboren in 2005). Kokkerellen (en bakken, enz.) is een hobby van mij. Nieuwe recepten uitproberen, maar ook het genieten van oude succesnummers. Het maken vind ik leuk, zeker als m'n dochters mee helpen, maar het opeten is natuurlijk het leukste!
Sinds de start van mijn eigen bedrijf (2011) heb ik helaas niet zoveel tijd meer om nieuwe recepten toe te voegen, maar af en toe komt er nog wel iets nieuws voorbij. Veel leesplezier hier!

donderdag 17 maart 2011

www.customcake.nl

Voor wie nieuwsgierig is... De website van Custom Cake staat nu live!

3 opmerkingen:

 1. Een hele mooie site. Ziet er allemaal "gelikt" uit. Mooie foto/s.

  kleine kanttekening je hebt er niet opstaan hoe de taarten geleverd worden. Moet men ze bij jou thuis ophalen of bezorg je ze? Als je ze bezorgd wat is de maximale afstand voor bezorgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, ik kwam de leveringsmogelijkheden tegen in de voorwaarden, maar misschien gaat niet elke klant de kleine lettertjes goed lezen! De prijzen vind ik best wel laag. Ik wens je veel klandizie. GR. Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zal morgen nog even kijken. Afhaal-/bezorgopties staan inderdaad in de voorwaarden, maar in ieder geval ook in het bestelformulier. Ik reken € 0,30 per km (retourreis). Dus als mensen ver buiten de Noordoostpolder wonen en willen laten bezorgen, dan wordt de bestelling misschien wel erg duur ;-). Zelf ophalen is sowieso goedkoper, maar kost de besteller ook meer tijd (en risico dat onderweg iets mis gaat).

  @Gery:de prijzen zijn bewust laag en ik hoop dat ook zo te kunnen houden, zodat dergelijke taarten voor zoveel mogelijk mensen (financieel) bereikbaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen