Welkom op mijn foodblog!

Hier hou ik (Nathalie) vanaf eind december 2008 mijn succesrecepten (en m'n mindere pogingen) bij ter lering ende vermaak! Ik ben getrouwd met Arjan en mama van Gaia en Isis (geboren in 2005). Kokkerellen (en bakken, enz.) is een hobby van mij. Nieuwe recepten uitproberen, maar ook het genieten van oude succesnummers. Het maken vind ik leuk, zeker als m'n dochters mee helpen, maar het opeten is natuurlijk het leukste!
Sinds de start van mijn eigen bedrijf (2011) heb ik helaas niet zoveel tijd meer om nieuwe recepten toe te voegen, maar af en toe komt er nog wel iets nieuws voorbij. Veel leesplezier hier!

vrijdag 18 maart 2011

9 april: Zoet en Zo Challenge in Deventer

Voor wie het leuk vindt... op 9 april vindt in Deventer de Zoet en Zo Challenge plaats. Naast een leuke beurs met allemaal stands op het gebied van taartdecoratie, koekjes versieren, chocola, enz. hebben ze een live taartwedstrijd. In 5 uur tijd gaan 3 teams een taart van 5 lagen hoog maken. Een soort van Ultimate Cake-Off dus!

Bij Zoet en Zo heb ik de eerste Wilton Cursus gevolgd (Wilton Decorating Basics). En zo kon ik op de laatste cursusdag alvast kaartjes kopen voor dit evenement. De kaartjes gingen precies die dag in de verkoop, wat een mazzel, want hier wil ik bij zijn! Je kunt de kaartjes in de winkel van Zoet en Zo kopen, maar ook online via de Zoet en Zo Challenge website, via de leukste taarten shop (webwinkel), Sweetycake in Hengelo en The Read Shop te Bathmen. Op de dag zelf kun je ook nog kaartjes kopen, maar dan betaal je aan de kassa een beetje meer...

Dus mocht je die zaterdag nog niets te doen hebben en het lijkt je leuk... misschien zie ik je dan wel daar!

PS: ik ben gewoon voor mezelf aanwezig dan hoor, niet met een stand voor Custom Cake ;-)

1 opmerking:

 1. Hallo Nathalie,
  Het ziet er allemaal leuk uit.
  Jammer dat ik op 9 april niet kan komen kijken.
  Ik sta zelf met mijn woonspulletjes op de Fair bij Kasteel Heeswijk.
  Groetjes Rianne ( van de webwinkel bries en bloei)

  BeantwoordenVerwijderen