Ingrediënten (voor 3 personen):
ca 250 gram kipfilet, in blokjes gesneden
1 zak roerbakgroenten 'rode ui en paddestoelen' (Super de Boer)
1 bakje gerookte spekjes (125 gram, helft van duobak-verpakking)
witte rijst (bijv. pandan)
(versgemalen) zout en peper
groenten, bijv. snijbonen, schoongemaakt
Kook de groenten (snijbonen) in een aparte pan tot ze gaar zijn. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak ondertussen de spekjes in een droge koekenpan (niet uitbakken, maar even roerbakken). Voeg de kipfilet toe en roerbak deze tot ze (bijna) gaar zijn. Voeg de roerbakgroenten toe en roerbak dit tot ze beetgaar zijn. Breng op smaak met zout en peper.
Als het goed is, zijn inmiddels de rijst en groenten ook gaar. Giet ze af en serveer alles warm. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten