Welkom op mijn foodblog!

Hier hou ik (Nathalie) vanaf eind december 2008 mijn succesrecepten (en m'n mindere pogingen) bij ter lering ende vermaak! Ik ben getrouwd met Arjan en mama van Gaia en Isis (geboren in 2005). Kokkerellen (en bakken, enz.) is een hobby van mij. Nieuwe recepten uitproberen, maar ook het genieten van oude succesnummers. Het maken vind ik leuk, zeker als m'n dochters mee helpen, maar het opeten is natuurlijk het leukste!
Sinds de start van mijn eigen bedrijf (2011) heb ik helaas niet zoveel tijd meer om nieuwe recepten toe te voegen, maar af en toe komt er nog wel iets nieuws voorbij. Veel leesplezier hier!

woensdag 13 oktober 2010

Een pakketje van Fattoria La Vialla

Een tijd geleden blogde ik over Fattoria La Vialla. Nu moet ik toegeven dat het er nog niet van gekomen is om er iets te bestellen (ga ik samen met iemand anders doen en soms lopen dingen langs elkaar heen...). Maar ik ga het zeker nog doen. Vorige week was ik dan ook heel verbaasd toen de postbode opeens voor de deur stond met een pakketje van La Vialla voor mij. Huh?? Nou, oké...

Vol verwachting maakte ik de doos open en wat zat er in?


De nieuwe brochure zat er in, maar ook 2 kleine cadeautjes! Nu is het natuurlijk een hele slimme marketingtruc, maar het is wel een truc die goed werkt! Ik voelde me bijna een beetje jarig. De 2 cadeautjes waren 2 nieuwe producten uit het assortiment: een zoete witte dessertwijn (Il Passito) en een soort van koekjes, gemaakt van amandelen, hazelnoten, rietsuiker, eiwit en citroen (Brutti ma Buoni).


Binnenkort moeten we dus maar weer eens met Mark afspreken voor een koken&eten-afspraak. Zo'n etentje is een perfecte reden om zo'n dessertwijntje (met de koekjes) eens te testen. Natuurlijk vooraf gegaan door een lekkere (waarschijnlijk Italiaans getinte) maaltijd. Dusseh... Mark... wanneer kom je??
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

 1. Wat een verassing! kon je echt de verleiding weerstaan!! ik had de koekjes al lang verorberd! hihihi
  fijne dag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha... M'n dochters hadden (hebben) meer moeite met de verleiding dan ik ;-).
  Vaak zijn dat soort koekjes erg lekker met zo'n dessertwijntje. Of beter gezegd: zo'n dessertwijntje is lekkerder met bijv. van die koekjes er bij! Eigenlijk ben ik niet zo van de dessertwijnen, maar een goede combi kan ik wel waarderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Nathalie

  Ik heb toevallig deze ook een paar weken teruggekregen! Ik ga denk ik een van de pakketten bestellen.

  Groetjes,

  Caren

  BeantwoordenVerwijderen