Ingrediënten:
100 ml extra vergine olijfolie
100 ml arachideolie (pindaolie)
3 eetlepels wittewijnazijn
1 kleine theelepel dijonmosterd
zwarte peper en zeezout
Doe alle ingrediënten in een maatbeker:
Na het kloppen (met een garde of staafmixer), ziet het er zo uit:
Schenk het in een schone knijpfles (of een potje met schroefdeksel) en de de dop er op. De vinaigrette is maximaal 1 week houdbaar in de koelkast of koude kelder. Voor gebruik goed schudden!
Salade met klassieke vinaigrette:
Beste Nathalie,
BeantwoordenVerwijderenWe willen je graag uitnodigen om mee te doen aan het maandelijkse foodblog-event !
Kijk voor het thema op:
http://kvzkookblog.blogspot.com/2009/03/foodblog-event-maart-koken-met-alcohol.html
Hopelijk lijkt het jou ook leuk om mee te doen :)
Groetjes Ivonne en Femke