Welkom op mijn foodblog!

Hier hou ik (Nathalie) vanaf eind december 2008 mijn succesrecepten (en m'n mindere pogingen) bij ter lering ende vermaak! Ik ben mama van Gaia en Isis (geboren in 2005). Kokkerellen (en bakken, enz.) is een hobby van mij. Nieuwe recepten uitproberen, maar ook het genieten van oude succesnummers. Het maken vind ik leuk, zeker als m'n dochters mee helpen, maar het opeten is natuurlijk het leukste!
Van 2011 tot 2018 had ik mijn eigen bedrijf. En ging dat voor. Je kunt niet alles ;-). Tegenwoordig heb ik gezellig weer collega's. Ik werk met veel plezier bij Centraal Beheer.
Veel leesplezier hier!

vrijdag 27 maart 2009

Yoghurt-knoflook-saus

Héérlijk bij gevuld Turks brood, maar ook erg lekker als alternatief voor knoflooksaus bijvoorbeeld bij de BBQ: yoghurt-knoflook-saus!



Ingrediënten:

3 volle eetlepels Griekse (of Turkse) yoghurt
1 grote teen knoflook, geraspt (of 2 als je van extra knoflook houdt)
1 eetlepel gesneden munt

Meng alles lekker door elkaar heen en laat eventje staan. Smullen maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten