Welkom op mijn foodblog!

Hier hou ik (Nathalie) vanaf eind december 2008 mijn succesrecepten (en m'n mindere pogingen) bij ter lering ende vermaak! Ik ben getrouwd met Arjan en mama van Gaia en Isis (geboren in 2005). Kokkerellen (en bakken, enz.) is een hobby van mij. Nieuwe recepten uitproberen, maar ook het genieten van oude succesnummers. Het maken vind ik leuk, zeker als m'n dochters mee helpen, maar het opeten is natuurlijk het leukste!
Sinds de start van mijn eigen bedrijf (2011) heb ik helaas niet zoveel tijd meer om nieuwe recepten toe te voegen, maar af en toe komt er nog wel iets nieuws voorbij. Veel leesplezier hier!

vrijdag 27 maart 2009

Yoghurt-knoflook-saus

Héérlijk bij gevuld Turks brood, maar ook erg lekker als alternatief voor knoflooksaus bijvoorbeeld bij de BBQ: yoghurt-knoflook-saus!



Ingrediënten:

3 volle eetlepels Griekse (of Turkse) yoghurt
1 grote teen knoflook, geraspt (of 2 als je van extra knoflook houdt)
1 eetlepel gesneden munt

Meng alles lekker door elkaar heen en laat eventje staan. Smullen maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen