Welkom op mijn foodblog!

Hier hou ik (Nathalie) vanaf eind december 2008 mijn succesrecepten (en m'n mindere pogingen) bij ter lering ende vermaak! Ik ben getrouwd met Arjan en mama van Gaia en Isis (geboren in 2005). Kokkerellen (en bakken, enz.) is een hobby van mij. Nieuwe recepten uitproberen, maar ook het genieten van oude succesnummers. Het maken vind ik leuk, zeker als m'n dochters mee helpen, maar het opeten is natuurlijk het leukste!
Sinds de start van mijn eigen bedrijf (2011) heb ik helaas niet zoveel tijd meer om nieuwe recepten toe te voegen, maar af en toe komt er nog wel iets nieuws voorbij. Veel leesplezier hier!

vrijdag 1 januari 2010

Gelukkig 2010!

Zo rond Oud & Nieuw is het tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar en een vooruitblik op het nieuwe jaar. Eind 2008 ben ik begonnen met deze blog. Eigenlijk puur om de familie-, vrienden- en kennissenkring niet meer telkens allemaal recepten te hoeven mailen. Voor ik het wist had ik tientallen en al snel daarna ruim 100 'hits' per nieuwe post. De teller staat nu bijna op 20.000 bezoekers. Wauw... ongelooflijk!

Dit had ik zeker niet verwacht, maar leuk is het wel. Eigenlijk ben ik niet zo van de goede voornemens, maar ik neem me wel voor om het komende jaar weer veel leuke (nieuwe) recepten uit te proberen en hier te posten. De komende week zullen er al een aantal recepten komen, want de afgelopen 2 weken heb ik geen tijd gehad om dingen te plaatsen (en wel leuke nieuwe dingen gemaakt!).

In ieder geval wens ik jullie allemaal een gelukkig, gezellig, gezond, liefdevol en smakelijk 2010 toe :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten