We zijn ondertussen al weer 2 weken verder, maar het was me niet eerder gelukt om even rustig de tijd te vinden om alle recepten die ik met Kerst heb gebruikt, hier op m'n blog te zetten. Tot mijn schrik kwam ik er ook achter dat er niet overal foto's van zijn... Sorry! Alles was (gelukkig) wel heel erg goed gelukt en we hebben allemaal overal van genoten. Ook onze gasten hebben er van genoten (wederom: gelukkig, grinnik).
Op het menu stond:
- amuse: Italiaans peertje
- voorgerecht: salade met kalkoen, walnoten en cranberrydressing
- hoofdgerecht: langzaam in de oven gegaarde rosbief (met stoofpeertjes, aardappelkroketjes, haricots verts, gemengde ruccolasalade en cranberrycompote)
- nagerecht: panna cotta met frambozensaus
Het is een menu waarvan je een heel groot deel al van te voren kunt bereiden. Op de dag zelf hoef je bijna alleen nog maar de dingen 'bij elkaar te gooien' en de presentatie af te maken. Het vlees en de haricots verts zul je op de dag zelf moeten bereiden, maar dat is niet zo heel veel werk meer. Een ideaal menu dus als je gasten krijgt en/of je lekker relaxed aan tafel wilt zitten met Kerst :-).
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten