Soms kan iets dat hééél lekker is, ook hééél simpel zijn. Dat is bij dit toetje het geval. Alle ingrediënten apart zijn lekker, maar bij elkaar... dan is het hemels! Alleen niet echt aan te bevelen voor mensen die op de lijn moeten letten ;-). O ja, natuurlijk kun je zoiets met allerlei verschillende soorten vruchten maken. Met verse vruchten is (uiteraard) het lekkerst. Vooral als je vruchten uit de categorie 'bosvruchten' gebruikt (aardbeien, bosbessen, frambozen, bramen, enz.).
Ingrediënten:
1 pakje slagroom
2 schepjes suiker
ca 500 ml Griekse yoghurt
ca 200 gram aardbeien; in vieren gesneden
ca 50 gram bosbessen (had ik uit eigen tuin!!)
Doe de slagroom met de suiker in een kom en sla deze stijf. Meng de Griekse yoghurt er voorzichtig doorheen. Schep tenslotte de vruchten er voorzichtig doorheen. Even in de koelkast laten staan (ik maak het vóór het eten en laat het gedurende het eten in de koelkast staan). Verdeel het over kommetjes en smullen maar!
Eet smakelijk!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten