Welkom op mijn foodblog!

Hier hou ik (Nathalie) vanaf eind december 2008 mijn succesrecepten (en m'n mindere pogingen) bij ter lering ende vermaak! Ik ben getrouwd met Arjan en mama van Gaia en Isis (geboren in 2005). Kokkerellen (en bakken, enz.) is een hobby van mij. Nieuwe recepten uitproberen, maar ook het genieten van oude succesnummers. Het maken vind ik leuk, zeker als m'n dochters mee helpen, maar het opeten is natuurlijk het leukste!
Sinds de start van mijn eigen bedrijf (2011) heb ik helaas niet zoveel tijd meer om nieuwe recepten toe te voegen, maar af en toe komt er nog wel iets nieuws voorbij. Veel leesplezier hier!

donderdag 2 december 2010

4-12: Nationale Antipakjesavond

Uiteraard gaan wij hier in huis op 5 december 'gewoon' pakjesavond vieren. Met pakjes van Sinterklaas wel te verstaan. Maar op 4 december doe ik mee aan "Nationale Antikpakjesavond". Karin (van Koken met Karin), heeft 4 december uitgeroepen tot "Nationale Antikpakjesavond" (#NAPA op twitter). Natuurlijk is dat geïnspireerd door haar nieuwe kookboek (Koken met Karin: zónder pakjes & zakjes), maar ik vind het een hartstikke leuk initiatief.
Nu wordt er hier in huis meestal zonder pakjes & zakjes gekookt. Meestal kost het, zoals Karin al zegt, helemaal niet zo heel veel meer tijd. En het is (bijna altijd) ook nog veel lekkerder en vooral veel gezonder. Vooral dat laatste vind ik belangrijk. 


Inspiratie voor "Nationale Antikpakjesavond"-gerechten vind je hier op mijn blog, of op de site van Karin, of via Twitter door op de hashtag #NAPA te zoeken. Nu ga ik zelf ook nog maar eens nadenken wat ik dan ga maken ;-).

 PS: met dank aan Karin voor het aan bloggers ter beschikking stellen van de leuke illustraties!

1 opmerking:

  1. Ik hou helemaal niet van allerlei pakjes en zakjes.

    Af en toe een sausje uit een zakje, dat is het ook wel.

    De smaak is idd veel beter als je verse spullen gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen