Welkom op mijn foodblog!

Hier hou ik (Nathalie) vanaf eind december 2008 mijn succesrecepten (en m'n mindere pogingen) bij ter lering ende vermaak! Ik ben mama van Gaia en Isis (geboren in 2005). Kokkerellen (en bakken, enz.) is een hobby van mij. Nieuwe recepten uitproberen, maar ook het genieten van oude succesnummers. Het maken vind ik leuk, zeker als m'n dochters mee helpen, maar het opeten is natuurlijk het leukste!
Van 2011 tot 2018 had ik mijn eigen bedrijf. En ging dat voor. Je kunt niet alles ;-). Tegenwoordig heb ik gezellig weer collega's. Ik werk met veel plezier bij Centraal Beheer.
Veel leesplezier hier!

maandag 27 december 2010

Sperziebonen met walnoten

Een gewone groente, die door de walnoten toch heel bijzonder wordt!














Ingrediënten (voor 4 personen):
500 gram spercieboontjes, schoongemaakt
ca 75 gram walnoten, grof gehakt
ca 25 gram boter
(versgemalen) zeezout en peper

Kook de boontjes in licht gezouten water beetgaar. Laat de boontjes in een vergiet goed uitlekken.

Smelt de boter in een koekenpan. Bak de walnoten hier even in. Voeg de boontjes toe en schep goed door (zorg er voor dat de boontjes goed doorwarmen). Breng op smaak met (versgemalen) zout en peper. Doe ze in een (voorverwarmde!) schaal en serveer ze gelijk.

Eet smakelijk!
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten