Ingrediënten (voor 8 personen):
1 bosuitje
1 tl olijfolie
2 el sesamzaad, licht geroosterd
75 gram zachte geitenkaas
2 gedroogde abrikozen, in dunne reepjes gesneden
extra nodig: grillpan en 8 lepeltjes
Verhit de grillpan. Bestrijk het bosuitje met olie en gril het in 2-3 minuten rondom gaar. Snij het groen in 8 stukken.
Vorm van de geitenkaas een rolletjedat 2 vingerbreedtes dik is. Rol dit rolletje door de sesam en snij het in 8 plakjes.
Leg op elk lepeltje een plakje. Leg er een paar reepjes abrikoos op en tenslotte een stukje bosui.
Presto! Je kunt de lepeltjes nog rustig een tijdje (gekoeld) laten staan. Als het lukt, want ze zijn erg lekker ;-)
Bron: Allerhande nr 13, 2006.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten