Welkom op mijn foodblog!

Hier hou ik (Nathalie) vanaf eind december 2008 mijn succesrecepten (en m'n mindere pogingen) bij ter lering ende vermaak! Ik ben getrouwd met Arjan en mama van Gaia en Isis (geboren in 2005). Kokkerellen (en bakken, enz.) is een hobby van mij. Nieuwe recepten uitproberen, maar ook het genieten van oude succesnummers. Het maken vind ik leuk, zeker als m'n dochters mee helpen, maar het opeten is natuurlijk het leukste!
Sinds de start van mijn eigen bedrijf (2011) heb ik helaas niet zoveel tijd meer om nieuwe recepten toe te voegen, maar af en toe komt er nog wel iets nieuws voorbij. Veel leesplezier hier!

woensdag 1 december 2010

Feestdagen (nieuw label)

De decembermaand is vandaag weer begonnen! Opeens zag ik een aantal bloggers beginnen over de Kerst en dat was voor mij zo'n "o ja" moment. Hoog tijd dat ik daar ook eens over ga nadenken. Op dit moment hebben we nog niet besloten wat we nu precies gaan doen. We hebben verschillende uitnodigingen gekregen en dan begint het 'wikken en afwegen'. Er is ook zoveel leuk ;-).

Om het jullie makkelijk te maken, heb ik een nieuw label aangemaakt: Feestdagen. Onder dit kopje (zie links) kun je verschillende gerechten/recepten vinden die (ook) perfect zijn voor de decembermaand. Zowel voor Sinterklaas, als voor Kerst als voor Oud & Nieuw. Veel plezier er mee!

1 opmerking: