Welkom op mijn foodblog!

Hier hou ik (Nathalie) vanaf eind december 2008 mijn succesrecepten (en m'n mindere pogingen) bij ter lering ende vermaak! Ik ben getrouwd met Arjan en mama van Gaia en Isis (geboren in 2005). Kokkerellen (en bakken, enz.) is een hobby van mij. Nieuwe recepten uitproberen, maar ook het genieten van oude succesnummers. Het maken vind ik leuk, zeker als m'n dochters mee helpen, maar het opeten is natuurlijk het leukste!
Sinds de start van mijn eigen bedrijf (2011) heb ik helaas niet zoveel tijd meer om nieuwe recepten toe te voegen, maar af en toe komt er nog wel iets nieuws voorbij. Veel leesplezier hier!

dinsdag 27 januari 2009

Salade met mozzarella en granaatappel

Nadat ik al verschillende spannende recepten met granaatappel had gezien, heb ik eens een granaatappel gekocht. Ja, de granaatappel zelf, want dan wil ik gelijk weten hoe dat er van binnen uitziet, enz. Hoezo nieuwsgierig? Prompt kon ik de recepten niet meer vinden. Hmmm.... nou dan verzin ik zelf wel wat!

Ingrediënten salade:
1/2 inhoud van een granaatappel
1 zakje veldsla, lekker fris gewassen
1 bolletje mozzarella, in stukjes gesneden
1 sjalotje, in halve ringen gesneden
25 gram pijnboompitten, licht geroosterd in een droge pan
1/2 hoeveelheid
honing-mosterddressing

Doe de sla in een schaal. Verdeel er mozzarella overheen. Verdeel daar de granaatappel overheen en vervolgens verdeel je de sjalot en pijnboompitten er overheen. "Drizzle" er de dressing over heen en klaar is de salade.
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten