Dingen die supersimpel zijn, kunnen toch erg lekker zijn. Omdat Gaia en Isis zo van de kibbeling en lekkerbekjes genoten hebben bij opa en oma, heb ik een keer zelf vis met een krokant jasje gefituurd. Het is natuurlijk geen lekkerbekje of kibbeling, maar het is toch erg lekker!
Ingrediënten:
4 visfilets (ik heb deze keer pangafilets uit diepvries gebruikt)
60 gram bloem
1 dl melk
1 ei
zout
Mix de bloem, melk, ei en zout goed door elkaar tot je een glad 'papje' hebt. Dep de vis goed droog en haal de vis door het papje.
Verhit de frituurolie tot 180 graden. Laat de vis voorzichtig in de olie zakken (als je dat te snel doet, dan komt de vis óf aan je mandje vast te zitten, óf als je die er niet in hebt zitten aan je verwarmingselement..... geloof me: da's allebei geen goede optie!... de eerste is mij overkomen vandaag omdat ik niet goed op heb gelet, zucht....). Bak de vis tot deze goudbruin is. Laat de visjes goed uitlekken.
Eet smakelijk!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten