Ingrediënten:
125 gram (room)boter
1 teentje knoflook (geraspt of heel fijn gesneden)
verschillende verse kruiden naar smaak (deze keer heb ik 1 el peterselie, 1 el bieslook, 2 blaadjes salie en 1 takje munt gebruikt); fijngesneden
(versgemalen) zout en peper
Breng de boter op kamertemperatuur. Meng alle ingrediënten met een vork al 'prakkend' goed door elkaar. Het lekkerst wordt de boter als je hem daarna nog even in de koelkast (goed afgedekt met vershoudfolie) laat rusten.
Eet smakelijk!
125 gram (room)boter
1 teentje knoflook (geraspt of heel fijn gesneden)
verschillende verse kruiden naar smaak (deze keer heb ik 1 el peterselie, 1 el bieslook, 2 blaadjes salie en 1 takje munt gebruikt); fijngesneden
(versgemalen) zout en peper
Breng de boter op kamertemperatuur. Meng alle ingrediënten met een vork al 'prakkend' goed door elkaar. Het lekkerst wordt de boter als je hem daarna nog even in de koelkast (goed afgedekt met vershoudfolie) laat rusten.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten